tiistai 29. joulukuuta 2009

temppukerho

Joululomalla oli aikaa harjoittaa Lakun kanssa temppuja ja siskon kanssa alettiin opettaa Lakulle mitä kieri sana tarkoittaa. Lakuhan ei millään halunnut heittää selällee maahan, mutta sisko keksi että Laku pyörähtäisi varmaan mieluummin muhun päin ja näin kokeiltiin ja ensimmäinen vaivalloinen pylly pystyssä pyörähdyn oli nähty!! :D tästä oli hyvä jatkaa viemällä käsi Lakun niskan taakse ja näin saatiin se pyörähtämään yhä useammin ja useammin ympäri. Ensin tämä vaati sen että sanoin Lakulle erikseen maahan ja sitten näytin kädellä namilla niskan taakse ja Laku kierähti, samalla liitin KIERI sanaa jokaiseen kierähdykseen ja homma alkoi luistaa. Nyt joululomalta palattuamme olen jatkanut tätä kierimisharjoittelua ja nyt ei tarvitse kuin sanoa Lakulle hieman painavampaan sävyyn KIERI ja Laku kieppaa ympäri kuin pieni norppa :). Olen myös kauan YRITTÄNYT opettaa Lakulle mitä TASSU-sana tarkoittaa, mutta tänään sain sen ensimmäistä kertaa toimimaan. Nyt kun harjoitellaan tottista täälä kämpällä niin Laku joko tarjoaa tassua tai kierii ympäri lattiaa :'D eehhehheh... saa nähdä mitä huomisesta ryhmäharkasta tulee..... on se vaan ihana hauva <3

3 kommenttia:

  1. Haha ihana Laku (8 Meilläkin Katri on erityisesti treenannut myös noita temppuja, tassun antamista ja kierimistä myöskin, sekä kuolleen esittämistä :D Tassu sujuu jo hyvin ja on aina innokkaasti läimimässä tassulla, kun mennään ulos, jos haluaa leikkiä, jne... Kieriminenkin onnistuu, kuolleena oleminen on vielä aika harjoitteluvaiheessa ;)

    VastaaPoista
  2. Ihana Lakupoika! Meillä myös Eppu tekee kaikki muistamansa temput jos jotain todella haluaa :)

    VastaaPoista
  3. Noi on kyllä hauskoja temppuja ja niitä on hauska opettaa Lakulle. Ajattelin tuota ITKE-sanaa harjoittaa lakulle kun aina kun laitetaan silmätippoja Laku menee makaamaan maahan ja hieroo jo valmiiksi silmiään.. koomisen näköistä :). Toi kuollutta esittäminen on aika paha :).

    VastaaPoista