maanantai 25. tammikuuta 2010

Paljon, paljon temppuja

Tässä nyt joulun jälkeen ollaan Lakun kanssa harjoiteltu uusia temppuja ja toko-liikkeitä.

Tempuista kivoimmat ovat; kieri, tassu ja pum. Kieri on sanansa mukaisesti kierii maassa yhden kiepin. Tassussa nostetaan tassu ja pum on, että mennään maahan ja kellahdetaan kyljelleen ja leikitään kuollutta.. hahaa XD se on niin hauska tuo Laku-poika. Se onnistuu jo pelkällä sormen osoittamisella ja pum-sanalla :). Hiukan jää vielä muutamat koivet ilmaan kun se kellahtaa, mutta muuten hienosti menee :).

Tottisliikkeistä ollaan opeteltu kapulan noutamista, se ei olekaan ollut mikään helppo juttu, mutta joissain tilanteissa Laku hakee minulle kyllä kapulan. Olen opettanut sille HAE-sanaa. Se vaan että kyllähän se sen kepukan hakee, mutta ei se millään joka kerta sitä mulle tois ja varsinkin jos on puinen kepukka niin järsiähän sitä pitäisi ennemmin kuin mammalle tuoda :/ heh :)

Esteen yli hyppäämistä ollaan harjoiteltu, joka menee ihan hyvin silloin kun käytän käsimerkkiä HYPPY-sanan kanssa ja Laku jää esteen taakse kun sanon paikka (tai ainakin pitäisi jäädä :))

Myös pienen läpyskän avulla ollaan opeteltu merkillä käymistä. Pieni pahvinpala tai hiirimatosta palanen ja Laku tökkää siihen tassullaan tai kuonollaan ja nami tulee :P näin se toimii jo muutaman metrin päästä. On se vaan fiksu. Ja tosi kivaa kun on mahdollisuus treenata tokoa täälä oikein ryhmässä, jossa ollaan kans innokkaita tokoilemaan ja jatketaan kurssista toiseen samalla kokoonpanolla. Tämä merkki juttu auttaa voittajaluokan liikkeessä kohdassa 5. Lähettäminen määrätylle paikalle ja luoksetulo.

Kovasti harjoitellaan Lakun kanssa möllitokokisoihin, jotka on 7.2.2010  :) jee, pääsee vähän testaamaan minkälaista on mennä tokokisaa Lakun kanssa.
Laku 3kk. iässä. On ollut varmasti esillä blogini alkutaipaleilla, mutta kun on niin hyvä tilannekuva niin piti taas virkistää muistia ja nauttia näistä 8 kk. sitten otetuista kuvista :)

Meijän lepakkopoika :F


Siinon syöty hiekkaa :DD

3 kommenttia:

  1. Kuullostaapa teidän treenit hauskoilta (: Noi temput on kyllä kivoja, mut meillä se on enemmän painottunut siihen että Katri harjottelee temppuja ja mä enemmän tottista. Jospa mekin päästäis taas tokoryhmään keväällä.

    VastaaPoista
  2. Mä tykkään kovasti pihalla treenaamisesta, mutta nyt on ollut hieman vaikeaa näiden pakkasten takia, kun kaikki tokoliikeet ei ihan onnistu märän ja lumen takia. Esim. maahan meno, ei millään sitten haluaisi pysyä maassa ja voiko siitä kyllä moittiakaan, en minäkään maassa haluaisi makoilla :). Mitäs muita temppuja harjoittelette? Ootteko muuten tulossa Tampereen KV:hen? :D

    VastaaPoista
  3. No, lähinnä näitä samoja jatketaan, vielä lisää ei olla otettu opetuslistalle ;) Meilläkin Frodoa inhotti syksyllä ihan hirveesti kun piti sateisella ilmalla mennä maahan, kun masu kastui :D Joo, ja kyllä me lähdetään Tampereelle, eli siellä nähdään !

    VastaaPoista