sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Laku 1 vuotta!!

Laku täyttää tänään ystävänpäivänä 1 vuoden. Laku onnittelee samalla myös veljiänsä Frodoa, Voittoa, Capua ja Morizia, kuin myös siskoansa Stellaa.

Tänään aloitetiin päivä "synttärikakulla" , joka maistui Lakulle oikein hyvin :)
 


   Sitten otettiin poseerauskuva

Tänään ohjelmaan kuului Loimaan seudun kennelkerhon uuden sisähallin avajaisiin meno. Avajaiset alkoivat klo. 13.00 ja oltiin paikalla 13.30. Väkeä oli ihan mukavasti kiertelemässä hallilla ja halli oli todella hienon näköinen. Hallissa on nyt agilitylle ja tokolle ja rallytokolle ihan omat alueensa, joten on paljon kivempi treenata. Me näytettiin Lakun kanssa muutamia rallytokoliikkeitä (vaikka ei aikaisemmin oltukaan lajia treenattu) ja tottisliikkeitä ja agilityn keppejä ja hypyjä mentiin.
 
Laku skarppina

 
Seuraamista. Takana näkyy agilityalue.
Kivaa oli. 2 tuntia sielä oltiin ja oli ihan maximimäärä tuo 2 tunnin kontaktissa pito. Noutoharjoitukset meni ihan nappiin hallillakin ja oli tosi hyvä kokeilla liikkeitä Lakun kanssa kun oli hieman höiriötekijöitäkin. Ihan hienosti Laku keskittyi.
 25 min. kotiin kävely ja sitten treenattiin kaikista mieluisinta juttua, noutoa.

Tosi varmaa touhua tämä noutaminen jo, ollaan Lakun kanssa harjoiteltu kerrostalon pihalla noutamista hieman kauempaa ja hienosti on sujunut. Palloa haetaan samalla periaatteella, kunhan ensin totutaan siihen että kapula vaihtuu palloon ja että pitääkö sitäkin ny hakee..hä!
 
  
  
  
Lakulle siis ostettiin oma kapula harjoituksia varten. 

Sitten hieman palloleikkejä


  
Aina kun Lakulle heittää jonkun vedettävä (tässä tapauksessa pallo, jossa on naru) lelun, Laku heittäytyy lattialle mahalleen ketarat oikoseen ja odottaa että joku vetää sitä lattialla.. hahaha.. sitten se menee kuin pieni hylje maassa. ja välillä täytyy kiskoa takaisin.

2 kommenttia:

  1. Onnea kaimalle!! :)
    Ja hienosti näyttää teillä menevän noi tokoilut...ehkä meilläkin joskus :D

    VastaaPoista
  2. Kuullostipa kivalta tuo teidän uusi treenihalli (:
    Ja supersöpö Laku taas kuvissa, ihana kun se oottaa hinausta :D

    VastaaPoista