keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

pihalle? kuraa.. yök

Nyt on todellakin olleet oikein koiran ilmat. Lenkille kun lähtee, niin toista saa raahata perässä (Laku) ja toista saa hillitä matkanteosta (Eino). Laku katsoo ettei vaan astu lätäköihin ja Eino porskuttaa menemään huiskuhäntänä, eikä mitkään lätäköt haittaa :D. Eino ja Laku on kyllä kiltisti antanut pestä massunsa lenkin jälkeen ja odottaneet toimenpidettä, ei niinkään innolla vaan suurinpiirtein tuuppimalla toista että mee sä vaan ensin sinne suihkun alle..

Ollaan opeteltu Einon kanssa tassun antamista ja kylä se jo on hyvin kehittynyt siinä hommassa :). Eino on todella pitkämielinen oppilas ja minä olen ollut Einon kanssa pitkämielinen opettaja :) kohta päästään hallillekin jo riekkumaan ja opettelemaan taas tokon ja ralytokon saloja.. siitä puheen ollen, ilmoitin Lakun ja Einon rallytokokisaan Kaarinaan, Eino menee MÖLLI-ALO-luokkaan ja Laku menee ALO-luokkaan :) hihh.. on kivaa kokeilla molemmilla koirilla kuinka se sujuu kaiken opettelun jälkeen. Kyllä täytyy myöntää että hieman epäröin Lakun ilmoittamista alo-luokkaan, mutta ollaan me niin paljon töitä tehty, että ansaitaan se alo- paikka. Alo:ssa ei saa palkata radan suorittamisen aikana kertaakaan ja se voi olla se kompastus Lakun kanssa, mutta kokeillaan :) Kisat on 2.5 .10

3 kommenttia:

 1. Vautsi, kiva että lähdette rallytokoakin kisaamaan (: ! Meilläkin Frodo on pahimmilla kurakeleillä oikea perässähinattava, kun on niin ällöä :D

  VastaaPoista
 2. Samanlaista meininkiä täälläkin!

  Eppu hyppiin kaiken maailman kuralammikoiden yli ja Lassi kävelee reippaasti läpi :) Eppu on kyllä edelleen se joka meillä vetää porukkaa eteenpäin, Lassi on todella rauhallinen vierellä kävelijä.

  Pitäisi varmaan omaakin blogia pikkaisen päivitellä uudistuksien tiimoilta ;)

  Ihanaa pääsiäistä koko perheelle!

  VastaaPoista
 3. Mä olen kyllä niin iloinen teidän puolesta :) onneksi Lassi löysi itselleen rakastavan kodin ja pikkuveljen :) olisko jopa, että meillä olisi aika samanlaiset kaverukset :) Eino hösöttää ja Laku on niin rauhallinen ;D.

  Päivittele jo blogia, tahtoo niin kuulla kuulumisia ja kuviakin paljon!! :)

  Oikein hyvää pääsiäistä Veeran perheeseen ja Lauran perheeseen!

  VastaaPoista