lauantai 8. toukokuuta 2010

kuulumisia

Me ollaan menossa huomenna äitienpäivänä Salon ryhmänäyttelyyn ja sinne on Lakun lisäksi ilmoitettu toinenkin heeleri :) haha.. kehät ovat siis äkkiä ohitse. Laku osallistuu vielä junnuihin, oikeastaan niin kauan kuin Laku pääsee siihen luokkaan kisaamaan. Junnuluokka loppuu 18 kk. ja Laku on kohta 15 kk. Muutamia näyttelyitä keritään vielä menemään junnuluokkalaisena :).

Meidän rallytokokisan avauskauden ensimmäiset kisat jäivät meiltä harmittavasti väliin, kun Laku sai kennelyskän. Oltiin harjoiteltu kisoja varten se yksi kurssi rallytokoa ja se on ihan meidän juttu, niinkuin on tokokin! Päätin aloittaa Lakun kanssa puolen vuoden tokoharjoittelut jos vaikka osallistuttaisiin kisoihin. Loimaalla pidetäänkin möllitokokisat 15.5. joihin olen pojat ilmoittanut. Ja 6.6 on rallytokokisat Helsingissä johon olen molemmat ilmoittanut.

Ollaan pidetty hieman taukoa kaikesta ja keskitytty Einon haukkumiseen. Ihan hyvinkin on mennyt ja pojat ovat olleen jo työpäiviäkin hiljaa n. 6 tuntia. Einolle täytyi vain saada rauhallinen paikka olla ja rauhoittua päivän ajaksi. Einon kanssa on muutenkin mennyt niin ihanasti. Einon kanssa ajattelin ryhtyä agilitaamaan, kun tokoon se on hieman liian yli-innokas :) ja ajattelisin sen enemmän olevan se Einon juttu! :) Hauska huomata kuinka erilaisia heelereitä minulla tosiaan on.

 Einon korvien kadotus :D se menee yleensä lenkeilläkin aina korvat päätä myöten ja vauhdilla :)

3 kommenttia:

 1. Tosi ihania uusia kuvia pojista (: ! Etenkin tuo Lakun tietojen kohdalla oleva penkkiposeeraus on hieno ;)

  VastaaPoista
 2. Hienoja poikia!!
  Toivottavasti nähdään kun tulette Hgiin rallytokoilemaan kesäkuun alussa? Missä ne kisat pidetään? Tulen ehdottomasti katsomaan. Silloinhan on heelertapaaminenkin, mutta sinne ette varmaan ehdi. Mä voisin kuitenkin tulla kattomaan teitä tapaamisen jälkeen?

  ps. Eino on jostain syystä TODELLA paljon Epun näköinen!

  VastaaPoista
 3. Juu, Aksun ottama hieno kuva! :)

  En muista missä rallytokoillan, mutta ilmoittelen ja olisi kiva jos tulette paikalle. Me tullaan kyllä kimppakyydillä,joten aikaa ei ole oikein minnekään menemiseen, jos muut haluaa heti lähteä.
  Eikä varmaan keretä heelertapaamiseen.. voi kun oliskin ollut kiva tulla katsomaan helsingin heelereitä :)

  p.s Eppukin on jostain kumman syystä paljon Einon näköinen...hmmm. pitäisikö katsella koiranettiä :)

  oletko selvittänyt Epun sukupuuta? mä teen niin juuri Lakun ja Einon kohdalla ja kylä osaa olla mielenkiintoista!! :D

  VastaaPoista