tiistai 5. huhtikuuta 2011

Tuoreet talvikuvat

Tässä on niin hienot pojat. Kuvauksen on hoitanut Mervi Leppäkorpi, joka suunnitteli meille hienot Loimaan seudun kennelkerhon nettisivutkin. 
Pojat ovat nauttineet aurinkoisista keleistä ja meillä on ollut hieman tiheämpi tahti tuonne koirapuistoon ainakin aamuisin kun sielä voi rauhassa heitellä Einon kanssa palloa ja Laku huuhailla omiaan :)
On sielä näkynyt muutamaan otteeseen kavereitakin joiden kanssa on leikitty ja juostu.

Märät kelit eivät houkuta ainakaan Lakua kävelemään suoraan vaan sen pitää jurnuttaa mahdollisimman hiljaa meidän muiden perässä ja kiertää kaikki lätäköt. Eino mennä porskuttaa ja kiskoo hihnassa mennen tullen ja talloo lätäköt ja kurakot.

On se vaan onni omistaa kaksi aivan erilaista Heeleriä <3

4 kommenttia:

 1. Aargh, toi Lakun tapa kiertää kaikki lätäköt on ihan samanlainen kun Fropalla, ja on muuten aika rasittavaa! Ihan kun vetäis jotain riippukiveä mukanaan :D
  Ootteko muuten tulossa leirille tänä vuonna?

  VastaaPoista
 2. Jep, hauskaa siitä tekee sen että Eino vetää hulluna ja joskus Lakukin sen vuoksi joutuu niihin lätäköihin ihan tahtomattaan.. mutta tuon perässä vetäminen käy jo työstä :) Mitä kauemmin ollaan lenkillä, sitä hitaammaksi vauhti käy ;)

  Ollaan tulossa sunnuntain näyttelyyn en vielä tiedä otanko kummatkin hulivilit mukaan.
  Sinä viikonloppuna lauantaina on punkalaitumella näyttelyt joihin olen Lakun kanssa menossa.. metsästämään sitä viimeistä sertiä :)

  VastaaPoista
 3. oletteko te tulossa tänävuonna leirille?

  VastaaPoista
 4. aijaa, en tajunnutkaan et ne näyttelyt on samana päivänä kun leiri :) no mutta me mennään tällä tietoa la-su!

  VastaaPoista