sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Möllitokokisat 21.2.2010

Loimaan seudun kennelkerho järjesti Loimaan uudessa sisähallissa möllitokokisat kaikille kynnelle kykeneville.
Lakun kanssa päätettiin osallistua, kun on tuota tottelevaisuutta tullut harrastettua muutaman kurssin verran.

Kisa alkoi klo. 13 ja me oltiin numerolla 8. Kilpailijoita oli mukana 9 kpl. eli oltiin toiseksi viimeisiä. Ensimmäisenä otettiin 5 koirakkoa luoksepäästävyyteen ja paikalla makuuseen. Me oltiin seuraavassa ryhmässä, johon tuli sitten me loput 3 koirakkoa. Lakun luoksepäästävyys meni hienosti, mutta paikalla makuu meni täysin pieleen. Lakulla oli todella epämiellyttävä olo ja muutenkin tuntui keskittyminen menevän pieleen. Laku nousin monta kertaa paikalla makuu-testin aikana.

Me saatiin mennä odottelemaan omaa vuoroa kun aloitettiin yksilökokeet. Annoin Lakulle vettä ja kävin sen kanssa pihalla varmaan 5 kertaa odottelun aikana. Siinä kerkesi kyllä minä sekä Laku hermoilemaan yllin kyllin.

Meidän vuoron tultua Laku oli hyvässä kontaktissa ja homma alkoi näyttää vähän valoisammalta. Seuraaminen ja käännökset menivät hienosti ja korjailin perusasentoa aina välillä, mutta muuten Laku seurasi hienosti hihnassa ja hihnatta (taisi jätättää vähän).

Liikkeestä maahan osiossa Laku ei mennyt kokonaan maahan, mutta puolessa välissä sitten päätti lösähtää kunnolla sinne maahan, ja pysyi sielä. Minun tullessa takaisinpäin Laku otti varaslähdön perusasentoon.

Luoksetulossa Laku jäi nätisti istumaan paikalleen ja kävelin pois ja huusin Lakun luokseni ja käskin sen perusasentoon.

Liikkeestä seisominen meni myös hienosti ja Laku jäi hienosti paikalleen kun käskin ja jäi odottamaan minun paluutani. Tässäkin Laku varasti ja istutui liian nopeasti, ennenkuin kerkesin käskeä sitä.

Estehyppy meni hienosti heti ensimmäisellä yrittämällä. Laku hyppäsi hienosti ja jäi odottamaan käskylläni niin että kerkesin Lakun viereen seisomaan ja käskin sitten istumaan.

 
  
Huomatkaa kuin hieno halli meillä on :)

                                                                        Tulokset tässä:
1. sija tuli pisteillä 176 ja voi sitä hämmästystä kun aloin tajuta että mehän voitettiin!!!
Tuli niin hyvä mieli :) Tuomari kehui jälkeenpäin meidän kontaktia.
Väsynyt voittaja :)


TOISEEN ASIAAN. Olettekin jo varmaan huomanneet sivuilla esiintyvän Einon :). 3-vuotias Eino-heeleri muutti meille 16.2.2010. Eino on hieno ihmisrakas ja kovin heelerimäinen herrasmies, joka tarvitsi itselleen koirakaverin. Eino näyttäisi sopeutuvan meille todella hyvin ja elo käy yhä rattoisammaksi aina vain. Laku tykkää tosi paljon kun on kaveri, jota voi vähän härnätä ja pyytää leikkiin. Einokin on nyt vastannut Lakun pyyntöihin ja poikien leikit onnistuvat jo ongelmitta. Iltaisin Laku nuolee Einon tassuja ja käy sen viereen nukkumaan. Eino ei tästä vielä perusta, vaan käy mahdollisimman lähelle minua ja kaivautuu vielä peiton alle tuhahtelemaan, että hyvää yötä.
 
  
Kukkuu kaverit!

Perjantaina 19.2 käytiin el.lääkärillä, joka varmisti Lakun täysin silmä- ja polviterveeksi :)  jeee!!! Laku sai myös 1-vuotisrokotuksen, joka kävi todellakin ihan Lakun huomaamatta :). Sen jälkeen mentiin koko konkkaronkka koirapuistoon, kiitos kaikille, kivaa oli. Menossa mukana heelerlauma Laku, Eino, Stella, Sanni ja Voitto.

5 kommenttia:

 1. Onnea 1.sijasta :D
  Niin ja uudesta asukista <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon.. Kyllä on kaikkea kivaa nyt tapahtunut :)

  VastaaPoista
 3. Onneks olkoon hienosta saavutuksesta! :) t. Tuulia

  VastaaPoista
 4. Paljon, paljon onnea vielä kerran! Tosi hienosti meni teidän kisat, oli kiva nähdä myös kuvia:) Tsemppiä tuleviin koitoksiin! :)
  T. Elina

  VastaaPoista
 5. Kiitos Tuulia ja kiitos Elina, tästä aukesi oikein oma maailmansa, jossa taas on paljon opeteltavaa :) mutta mikäs siinä :) Laku selvästikin tykkää tokoa harjoittaa.

  VastaaPoista