maanantai 22. maaliskuuta 2010

Tampere KV 20.3.2010

Lauantaina lähdettiin Lakun kanssa Tampereelle Pirkkahalliin näyttelytouhuihin. Paikan päälle oli tulossa myös Lakun veljet Frodo, Voitto ja Moriz ja sisko Stella.
Me saavuttiin tosi aikaisin paikan päälle ja jouduttiin odottelemaan jonkin aikaa, ennenkuin paikan päälle alkoi tulla muitakin Dreamdust hobittilaisia. Oli hienoa nähdä Moriz, jonka olin nähnyt viimeksi viimekesänä luovutusten jälkeen. Olipa Voitossa ja Morizissa todella paljon samaa näköä. Sitten taas Frodo ja Laku ovat kovin samanlaisia. Stella söpöliini myös :)

Jännitti todella paljon ennen kehää ja vielä kun oltiin ensimmäisiäkin niin jännitti vielä kun nostin Lakun pöydällekin. Sen jälkeen jännitys vähän lakkasi ja homma alkoi sujua taas kivasti. Laku meni todella hyvin, ei jäänyt haikailemaan ja nuuskimaan maata ja jaksoi todella hienosti seisoa paikallaan kun tuomari saneli arvostelun.
Kiitos kuvista Martille :) ihanaa kun saa hieman dokumentoitua kuvin näitä näyttelyitä.

Laku sai arvostelun EH JUK4 johon oltiin todellakin tyytyväisiä. Paljon onnea muille voittaneille ja mukana kisaamassa olleille :) Erityisonnitukset Lakun veljelle Morizille, joka sijoittui hienosti ERI1 PU1 SERT VSP

Tässä tuomari Leila Kärkäs arvostelu:
Erittäin hyväntyyppinen nuori uros jolla hyvät mittasuhteet.
Hyvät pään linjat ja pituus. sopiva otsa. silmissä pyöreyttä. Ikäisekseen sopiva rintakehä.
Hyvä kaulan ylälinja ja häntä. Riittävä luusto. Riittävät takakulmaukset, mutta takaliike hieman jäykkä.
Kyynärpäissä löy. Melko hyvät eturaajat. hyvä peitinkarva. pohjavilla puutteellinen. hyvä käytös.


Tässä melkein koko sisaruslauma, yksi puuttuu.
 Vas: Voitto, Stella, Moriz, Laku ja Frodo

5 kommenttia:

 1. Olipa kivoja kuvia:)
  Stella on niin hassu kun se on ihan pentu verrattuna velipoikiin:D

  VastaaPoista
 2. Oli kyllä kiva päivä (: Teillä meni kyllä myös tosi hyvin ! (:
  Ai teillä on Einon kanssa rallytoko kurssikin jo käyty, miltä vaikutti laji ? Olisi kyllä sitäkin kiva kokeilla joskus, mutta kunhan ensin agilityn alkuun päästäisiin (:

  VastaaPoista
 3. Hehee :) pieni Stella on kyllä ihana ja pitää poikalauman kurissa ;)

  Ei meillä ihan ole koko rallytokokurssi käytynä. Täälä on taas kennelyskää menossa ja halli pidetään kiinni n. 3 viikkoa, mutta harjoittelu on mennyt Einon kanssa oikein mukavasti, ehkä enemmän mukavasti tokon puolella, kun Eino ei oikein vielä mene kanssani niin, että se tietäisi mitä yritän sille selittää liikkeiden suhteen :) mutta opiskelu sujuu hyvin :D Lakun kanssa tykätään oikeinkin paljon rallytokosta ja siinä on niin kivoja liikkeitä!! Laku aktivoituu paljon enemmän, mutta ei välttämättä pysy kontaktissa niin hyvin liikkeiden aikana.

  VastaaPoista
 4. Okei, kuullostaa hyvältä (: !

  VastaaPoista
 5. Kiitämme olihan se kova pala :( Mutta nyt tosiaan viikonloppuna tuli uusi tulokas Indi ja kyllä on hyvin kotiutunut :D

  VastaaPoista