torstai 15. huhtikuuta 2010

14.4. poseerausta

Hieman poseerauskuvaa Lakusta ja Einosta.
 Laku on nyt 1v 2kk.

Eino on  3v. 2kk.

Eli pojilla on ikäeroa melkein tasan 2 vuotta.

Eino alkaa pikkuhiljaa tajuamaan tän hiljaa olemisen taidon yksin ollessaan. Ovenkahvat ollaan aikoja sitten käännetty alaspäin ja tehty kaikki mahdollinen Einon kouluttamiseksi. Einolla siis paha tapa haukkua yksin ollessaan. Haukkuu vieläkin, vaikka Laku on Einon seurana. Tähän mennessä ollaan saatu hyviä tuloksia, Eino on ollut haukkumatta 1h. 15min. Vertaa vaikka sitä kun Eino tuli meille, haukkuminen alkoi lähes saman tein.
 Eli todella tyytyväisiä ollaan tuloksiin ja samaa rataa jatketaan harjoituksia ja luottamuksen keräämistä puolin ja toisin :). Eino on Lakulle jo korvaamaton isoveli, jota ilman päivät ovat niiiiinn tylsiä ja yksin kiukuttaisi vaan koko ajan. Onneksi tuo Eikka tykkää oleilla Lakun seurassa.

Nyt olen kiinnostunut kovasti  tutkimaan Lakun ja Einon sukutauluja ja ajattelin tehdä sukutaulun molemmista jätkistä missä olisi kaikkien koirien kuvat ja tietoja koirasta. Tähän mennessä olen jäljittänyt Einon sukutaulussa olleita koiria ja niiden kuvia, mutta tuntuu että ne ovat aikamoisen kiven alla löydettäväksi. Tämä on sitä terapeuttista työtä oikeiden töiden ohella :).
Leikit maittaa ja uni tulee iltaisin :)

3 kommenttia:

  1. Ompas hienot poseeraukset kummallakin pojalla ;) !
    Mites muuten ootteko te lähössä paimentamaan silloin toukokuussa?

    VastaaPoista
  2. Joo, ollaan tulossa paimentamaan Lakun kanssa :) hienoa että niinkin paljon sisaruksia osallistuu paimennukseen.

    VastaaPoista
  3. Okei, kiva kun mekin päästiin mukaan vaikka aluksi kyytien puolesta huonolta näyttekin (:

    VastaaPoista