tiistai 8. joulukuuta 2009

Turku November Show 28-29.11.2009

Eli kyse on kansainvälisestä koiranäyttelystä, johon olin Lakun ilmoittanut. Itse esitin Lakun kehässä, saaden itsekin uusia kokemuksia isoista näyttelyistä. Matkaan lähdettiin 29.11 klo:08.15 koska näyttelyisssä paikanpäällä oli hyvä olla hyvissä ajoin enen kehään menoa. Mukana näyttelyissä oli Lakun veli- Frodo ja äiti- Selma omistajiensa kanssa.

Koko näyttelytapahtuma meni todella nopeasti. Pennut aloittivat ensin, oli todella outoa ettei tarvinnut Lakun kanssa mennä pentujen joukkoon kun tämä poikahan on jo juniori :). Pentujen jälkeen mentiin me juniorit, joita uroksia oli 3 ja narttuja 1. Kehän kiertäminen meni huonommin kuin osasin kuvitellakaan kun Lakun menemiset oli vain nenä maassa tai sitten pylly maassa ;D. Oli meillä kyllä kohokohtiakin, kun yksin mentiin kehässä. Pöydällä oleminen meni hyvin ja tuomari sai hyvin katsottua hampaat ja tunnusteltua Lakun muutenkin. Sijoitus oli EH JUK4, eli erittäin hyvä (punainen nauha) ja junioriluokan neljäs. Tällä ei menty jatkoon, mutta kokemusta karttui taas mukavasti.
Arvostelun saatuamme käännyimme kääntäjän puoleen ruotsinkielisessä tekstissä ja näin kuuluu Lakun arvostelu.

Tuomarina Kenneth Edl, Ruotsi: Oikein hyvätyyppi, aavistuksen pitkä maskuliininen pää, jossa hyvät korvat. Tummat hieman pyöreät silmät. Hyvä kaula, selkä ja häntä. Eteenpäin työntyneet lavat. Hyvät kulmaukset takana. Hyvä runko ja hyvät tassut. Hyvä rintakehä, joka on kuitenkin hieman pitkä. Liikkuessa löysät kyynerpäät. Saisi olla enemmän_______? Hyvä turkin laatu ja tan-merkit. Saisi esiintyä temperamenttisemmin.

Tuo kysymysmerkkisana ei ollut tiedossa edes ihmisellä joka puhui äidinkielenään ruotsia..sanoivat ettei ole ruotsia ollenkaan, jotenka en tullut nyt tietämään mitä Laku saisi olla enemmän, mutta me koitetaan arvailla ja yritetään parantaa ainakin tuota kehänkiertämistä täälä kerrostalon käytävänmatolla ;).. 4 päivän päästä meillä on Voittaja-09 näyttely edessä ja hieman kyllä kieltämättä jännittää..  valitettavasti mulla ei ole photoshoppia, jotenka en pääse pienentämään näitä näyttelykuvia, mutta katsotaan sitten mitä tänne ilmestyy voittajan jälkeen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti