torstai 17. joulukuuta 2009

Voittaja -09

Näyttelyt siis Helsingissä 12.12.09 joihin mentiin Lakun kanssa. Alussa taas jännitti ihan kauheasti, kun jänskättiin ensin että keretäänkö paikanpäälle ja sittenvielä piti pelästyä että oliko kehät jo alkaneet!! no ei ne sitten onneksi ja sain hieman hermolepoa jutustellen Lakun kasvattajan, Elinan kanssa.

Me oltiinkin ensimmäisessä kehässä, eli junioriurokset. Junioriuroksia oli 5 kpl. + Laku. Me kierrettiin kehää suht keskellä letkaa. Laku osoitti suurta keskittyneisyyttä ja saattoi hieman näyttää pitkästyneeltäkin. Ihmettelin kuinka se jaksoi koko hekässä olemisen ajan olla nuuhkimatta tai jätättämättä menossa. Mentiin Lakun kanssa niiiiinn hienosti kuin osattiin ja pöydälläkin Laku seisoi suht mallikkaasti. Minun olisi tarvinnut hieman ehkä asetella Lakua seisomaan, mutta se nyt jäi..

Hienosti Laku seisoi paikoillaan vielä arvostelun ajan ja sitten poistuttiin kehästä punainen nauha (EH, erittäin hyvä) mukana. Muut kehäkumppanit saivat vaaleanpunaisen nauhan (ERI, erinomainen) ja he pääsivät jatkamaan juniorivoittaja kehään. Me käytiin Lakun kanssa pienen sekaannuksen jälkeen hakemassa meidän arvostelu ja se näyttäytyminen oli siinä. Mua ei harmittanut ollenkaan vaikka ei tullut sijoituksia, kun Laku meni niinkin hienosti ettei enää olisi voinut 10kk. nuorelta koiralta paremmin mennäkkään. Olin niin ylpeä pikku pojasta <3 IHANA PIENI!! Muut junnut olivat vanhempia ja enemmän kehittyneempiä.
Tässä tuomari Matti Tuomisen arvostelu:

Erittäin hyväntyyppinen, hieman keskeneräisen vaikutelman antava.
Junioriuros, jonka luusto saisi olla aavistuksen voimakkaampi. Rintakehä saisi olla pidempi.
Niukasti kulmautunut. Hyvä karvapeite. Hyvä kaula. Miellyttävä pää, jossa hieman suuret silmät.
Liikkeistä puuttuu vielä voima. Esitetään Hyvin, mutta tarvitsee vielä aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti